Twitter'da

SonDakikaTurk.com'dan Son Dakika Haberleri

4 Haziran 2012 Pazartesi

Masum bir Çocuk

Masum bir çocuk


-Merhaba. 
-Merhaba..

-Kaç Yaşındasınız? Durun tahmin edeyim.
-25?  32?  18?   20?   15?   44?   50?...

-Kendinizi hala çocuk gibi hissediyor musunuz? 
-Çoğu zaman..

..Mesela şöyle açıkliyim.. Ben 26 yaşında bir gencim.. içimdeki çocuk hala kıpır kıpır.. Sevgi dolu,Duygu yüklü,komik,eğlenmeye açık,her söyleneni iyi niyetli alıgayan,etrafına gülücük saçan,elindeki oyuncağı alındığında bağırıp çağıran,ağlayan bir çocuk.. 

-Peki sizin elinizden birşey alındı mı hiç?
-Evet... benim elimden O'nu aldılar..Aldılar ve gittiler..

... yüzünü görünce mutlu olduğum,elini tutunca avuçlarımın terlediği,sesini duyunca heyecanlandığım, bir tek sahip olduğum O'nu aldılar..Şimdi elinden herşeyi alınmış bir çocuk gibiyim.Kendi köşemde dizlerimin üstüne çökmüş,duvara yaslanmış,başımı kollarımın arasına almış ağlayan.. ve sadece O'nu düşünen bir çocuk..

..O'nun gelmesi de gitmesi de anlamsız aslında..Bir anda hiç bilmediğin bir yerden çıkıp gelir, kalbinin içine girer,yüzünde gülüşün,kalbinde mutluluğun olur ve acımasızca çekip gider, yada biri tutar kolundan çekip alır götürür...

İşte bu yüzden o masum çocuk olarak kalmak isterdim.. ilk anlattığım çocuk gibi.. 

Her ne kadar imkansız da olsa artık.. 








3 yorum:

  1. AYNAYA BAKMAYINCA KENDİMİ ÇOCUK SANIYORUM BİR İNSANANNESİ ÖLMEDEN BÜYÜMEZMİŞ SONUÇTA ONU HALAÇOCUK YERİNEKOYANBİRİ VARKEN...
    https://twitter.com/#!/ffullyaince

    YanıtlaSil
  2. Keşke küçük insanlar büyüyünce de masum kalsa

    YanıtlaSil
  3. bi_septin Ufak tefek imla hatalari olsa da ,duygu paylasimi acisindan cok guzel.DM atma sansim olmadigi icin bir noktanin altini cizmek isterim.Yazida birden fazla noktayi cok kullanmak,verilmek istenen anlami hafifletir.Ha profesyoneller dahi bu kadar hatayi yapar ama.Kutlarim..

    YanıtlaSil